• Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

εκδρομή στα Άβδηρα

E-mail Εκτύπωση PDF

Tο Σωματείο Φίλων του Εθνολογικού Μουσείου Θράκης διοργανώνει μονοήμερη εκδρομή στα Άβδηρα, την πατρίδα του Δημόκριτου και του Πρωταγόρα, το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013, ώρα αναχώρησης 08.00 (μπροστά από το ΚΑΠΗ)

Θα ξεναγηθούμε από την κα Καλλιντζή Κωνσταντίνα, Προϊσταμένη της ΛΑ’ Εφορείας Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, στον αρχαιολογικό χώρο της αρχαίας πόλης των Αβδήρων και θα επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο που αποτελεί ένα από τα πιο αξιόλογα μουσεία στην Ελλάδα.

 

Το μεσημέρι θα κατευθυνθούμε στον οικισμό Μυρωδάτο, όπου θα έχουμε τη δυνατότητα να ξεκουραστούμε και να γευματίσουμε.

Συμμετοχή: 12,00 Ευρώ

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, στα τηλέφωνα: 6974793220 (κα Γκόγκου), 25510 36663 (Εθνολογικό Μουσείο Θράκης)

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 16 Σεπτέμβριος 2013 19:35  
Ως τοπική κοινωνία, άρχοντες, λαός και κλήρος, έχουμε μερίδιο συνυπευθυνότητας και γι’ αυτά που γίναν, αλλά και γι' αυτά που χάθηκαν. Σ' αυτό τον τόπο που ζούμε η ιστορικογεωπολιτική άγνοια, μάλλον δε συγχωρείται. Αν αναλογιστούμε, ότι η ζωή, όπως και η φύση, δε χαρίζονται στους αδρανούντες, είναι βέβαιο, πως τα όποια κενά αφήνουμε εμείς, είναι έτοιμοι κάποιοι άλλοι να τα υποσχεθούν... Η Θράκη στο χρόνο

ΕΙΚΟΝΕΣ

ΖΩΝΑΡΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ