• Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

Η Ελλάδα από ψηλά!

E-mail Εκτύπωση PDFGet the Flash Player to see this player.

time2online Joomla Extensions: Simple Video Flash Player Module

 

Τα δυο τελευταία μηνύματα από δυο πολύ καλούς φίλους έδωσαν την αφορμή για το ανέβασμα αυτής της ανάρτησης, δυο μηνύματα ο συνδυασμός των οποίων δείχνει όλη την πραγματικότητα του ταλαιπωρημένου πανέμορφου τόπου μας. Εξάλλου θα το κρίνετε και μόνοι σας.

Φίλοι μου να είστε καλά!

 

 

Stef: ΒΕΡΟΛΙΝΟ

……Η διαμονή στο Βερολίνο δεν ήταν και η πιο επιτυχημένη, πάντως χαίρομαι το μικρό που μεγαλώνει μακάρι να ζούσε στην Ελλάδα πραγματικά θα το ευχαριστιόμουνα. Νέα από εδώ δεν υπάρχουν, βλέπεις η Ελλάδα μας μονοπωλεί πλέον το ενδιαφέρον όλου του κόσμου, με την διάλυσή της, την λαμογιά της και το ψέμα της. Κτίσαμε ένα κόσμο λάθος, ξοδέψαμε αυτά που δεν είχαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι φταίνε οι άλλοι και όχι εμείς αυτό θα πει παγκόσμια μοναδικότητα…….

 

Nestor: GREECE AERIAL VIEW

Τελευταία Ενημέρωση στις Παρασκευή, 27 Απρίλιος 2012 16:11  
Ως τοπική κοινωνία, άρχοντες, λαός και κλήρος, έχουμε μερίδιο συνυπευθυνότητας και γι’ αυτά που γίναν, αλλά και γι' αυτά που χάθηκαν. Σ' αυτό τον τόπο που ζούμε η ιστορικογεωπολιτική άγνοια, μάλλον δε συγχωρείται. Αν αναλογιστούμε, ότι η ζωή, όπως και η φύση, δε χαρίζονται στους αδρανούντες, είναι βέβαιο, πως τα όποια κενά αφήνουμε εμείς, είναι έτοιμοι κάποιοι άλλοι να τα υποσχεθούν... Η Θράκη στο χρόνο

ΕΙΚΟΝΕΣ

ΖΩΝΑΡΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ