• Μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Προκαθορισμένο μέγεθος γραμματοσειράς
  • Μικρότερο μέγεθος γραμματοσειράς

της Παναούδας 11

E-mail Εκτύπωση PDF

Της Παναούδας ήταν πριν ένα χρόνο, όταν ο ντελάλης Θεόφιλος έβγαζε ανακοίνωση στο διαδίκτυο διαδίδοντας τις θετικές σκέψεις κάποιων φίλων.

Φέτος, παρά το ‘αναπλήρωτο’ κενό της απουσίας του ίδιου αλλά και του ανιχνευτή μπεκατσοκυνηγού μας, φαίνεται ότι τα λεγόμενά του άρχισαν να παίρνουν 'σάρκα και οστά'.

Έτσι χώρια από τις δράσεις αναψυχής που ήταν σχετικές με το κυνήγι, τα μέλη της ομάδας έχοντας βασική αρχή την αρχαία Ελληνική έκφραση «Αμ΄ έπος αμ΄ έργον» δηλαδή «μαζί με το λόγο και το έργο», έδωσαν δείγματα για τις δυνατότητες της συλλογικής δράσης των χωριανών μας και σε κοινωνικά ζητήματα.

 

 

 Καθαρισμός και απολύμανση του ‘τσισμέ’ στο χώρο αναψυχής Καζαντζή.

 

Πρωτοβουλία σε συνεργασία κοινοτικής και δημοτικής αρχής μαζί με εθελοντές του χωριού μας για τον καθαρισμό σκουπιδιών και μπαζών από την Κρανιά το Γιφρούδι και τα νεκροταφεία.

 

Και τέλος καταρτίστηκε από τον δικηγόρο μας Νέστορα το καταστατικό του ‘πρωτότυπου’ συλλόγου (ΠΣΑΒ) που οραματίστηκε ο Θεόφιλος και η ομάδα του. Ένα προσεγμένο καταστατικό πράγματι, όπου αντκατοπρίζει τις προσδοκίες που έχει για τον τόπο του ο κάθε καλόβουλος Βρυσικιώτης.

 

Ειλικρινά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είμαστε γεροί και του χρόνου να βρεθούμε όλοι στα Βρυσικά.

 

Καλό χειμώνα!Τελευταία Ενημέρωση στις Τρίτη, 06 Σεπτέμβριος 2011 19:26  
''Ζβήνοντας ένα κομμάτι από το παρελθόν είναι σαν να σβήνεις κι ένα αντίστοιχο κομμάτι από το μέλλον'' -Γιώργος Σεφέρης

ΕΙΚΟΝΕΣ

ΖΩΝΑΡΑΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΦΑΝΗ